NOVAČE, PAZI SE: Đoković u PROBLEMU, nezgodna situacija pred početak Srpska opena!

Autor:

Sport

15.04.2023

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imaće srpski teniser ozbiljnog izazivača u Banjaluci.

NOVAČE, PAZI SE: Đoković u PROBLEMU, nezgodna situacija pred početak Srpska opena!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković u Monte Karlu

Ruski teniser Andrej Rubljov se plasirao u finale Mastersa u Monte Karlu, pošto je posle preokreta u Kneževini savladao Amerikanca Tejlora Frica sa 2:1 (5:7, 6:1, 6:3).

U prvom setu smo videli reviju brejkova, pošto ih je bilo ukupno pet u prvom dleu igre. Rubljov je nekoliko puta ima prednost, vodio je i sa 5:4 i servirao je za osvajanje prvog seta, ali je Fric stigao do dva brejka zaredom i stigao do vođstva u setovima.

Ipak, u nastavku smo videli totalno drugačiju sliku. Rubljov je odmah stigao do brejka, a zatim je napravio još dva i stigao do ekspresnog izjednačenja u setovima.

U odlučujućem delu igre smo videli pravu borbu, a meč je prekinut pri vođstvu ruskog igrača od 3:2, a razlog je bila kiša. Nakon duge pauze, igrači su se vratili na teren, a to je Andrej iskoristio, odmah je napravio brejk, a zatim sigurnim servis gemovima sebi obezbedio mesto u finalu turnira u Monaku.

Ovo je svakako i dobra opomena za Novaka Đokovića pred start Srpska opena, pošto će na ovom turniru igrati i Rubljov, sa kojim Đoković može da se susretne u finalu. Podsetimo, upravo je ruski igrač prošle godine savladao srpskog asa u finalu turnira u Beogradu.

U finalnom duelu u Kneževini, šesti teniser sveta će igrati sa pobednikom duela u kome se sastaju Italijan Janik Siner i Danac Holger Rune.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading