ĐOKOVIĆ SVE OTKRIO: Evo kada Novak stiže u Banjaluku!

Autor:

Sport

15.04.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najbitnijih sportskih događaja u istoriji ovog grada.

ĐOKOVIĆ SVE OTKRIO: Evo kada Novak stiže u Banjaluku!

Foto: Starsport

Novak i Đorđe Đoković

Najbolji teniser planete Novak Đoković će doći u Banjaluku u nedelju ili ponedeljak, da bi se što bolje spremio za početak turnira Srpska open, saopštili su organizatori turnira na zvaničnom sajtu takmičenja.

Đorđe Đoković, direktor turnira Srpska open, rekao je da najbolji teniser planete nije skrivao dobro raspoloženje posle žreba.

- Novaka očekujemo tokom sutrašnjeg dana ili u ponedeljak. U svakom slučaju biće tu uskoro da se pripremi za veliki derbi. Očekujem zaista da vidimo reprizu dobrih mečeva Novaka sa Vavrinkom.

Zanimljiv je i ostatak žreba, a upravo se i na to osvrnuo direktor turnira.

Neverovatan žreb, nema lakih protivnika. Definitivno, biće ovo zanimljiv turnir. Imamo sada priliku da gledamo neka od neverovatnih rivalstava. U Banjaluku su došla velika imena svetskog tenisa i zadovoljan sam zbog toga.

Foto: Starsport

Novak i Đorđe Đoković

Ono što bi donekle moglo da pokvari raspoloženje organizatorima je najavljena kiša narednih dana u Banjaluci, ali se svi nadaju da će veliki oblak zaobići teniski kompleks.

Ukoliko bude kiše, nemamo plan B. Ostaje nam da spojimo snage i da "oduvamo" sve oblake što jače. Vidim da nas je danas zaobišla kiša. Nisam meteorolog, ali bih voleo da dune jak vetar i rastera oblake.

Banjaluka se u minulih nekoliko meseci promenila, umila, osvežila, što su primetili i igrači, kojima nije prvi put da borave u Republici Srpskoj.

Igrači su prepuni pozitivnih komentara. Neki su nedavno boravili na čelendžeru u Banjaluci, svi ističu neverovatnu promenu. Zatekli su drugi grad, ne samo teniski centar, već i ulice. Banjaluka se osvežila, renovirala, ne samo da je lepša, već je i čistija. Zahvalni smo narodu Republike Srpske koji nas podržava na ulicama društvenim mrežama. Privilegija je biti u Banjaluci. Nadamo se da će ovo samo biti početak velikih događaja u ovom gradu - zaključio je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading