IGOR SRBIN PONOVO NAPAO: Najkrvoločniji UBICA EVROPE vršlja po zatvoru, čuvari NE ŽELE da rade tamo gde je njegova ćelija - preti im SMRT!

Autor:

Hronika

15.04.2023

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor Srbin po drugi put napao je zatvorskog čuvara, a važi za jednog o najagresivnijih zatvorenika.

IGOR SRBIN PONOVO NAPAO: Najkrvoločniji UBICA EVROPE vršlja po zatvoru, čuvari NE ŽELE da rade tamo gde je njegova ćelija - preti im SMRT!

Foto: printscreen/youtube.com

Igor Srbin

Norbert Feher, serijski ubica iz Srbije poznat pod pseudonima Igor Rus, Igor Srbin ili Igor Vaclavić ponovo je napao čuvara u španskom zatvoru u kojem služi doživotnu kaznu! Ovog puta napravio je neku vrstu oklopa od novina i bodež od podnih pločica, koji je zario čuvaru u lice!

Ovaj Subotičanin važi za jednog od najkrvoločnijih ubica Evrope. Počinio je dva ubistva u Italiji, a zatim je pobegao u Španiju, gde se krio po planinama i močvarama. Tom prilikom nastavio je svoj krvavi pir i ubio još troje ljudi. O koliko opasnom kriminalcu se radi, govori i to što je čak i u sudu sedeo u posebno napravljenoj komori od neprobojnog stakla!

Od svog hapšenja, Feher važi za jednog od najagresivnijih zatvorenika dosad, a sada je u italijanskim i španskim medijima odjeknula vest da je Igor Srbin po drugi put napao zatvorskog čuvara.

- U madridskom zatvoru Estremera 23. marta nasrnuo je na čuvara. Napravio je neku vrstu "oklopa“ od novina i časopisa, odvojio je deo pločice od poda i upotrebio ga kao bodež - navode španski i italijanski mediji, i dodaju stravične detalje napada:

- Ubo je čuvara u lice, a zatim je ostalima vikao: "Ubiću vas sve, jednog po jednog!" - pišu lokalni mediji.

Kako se navodi, scenario napada je sličan onom koji se dogodio pre dve godine.

- Igor je izuzetno agresivan, moramo biti veoma oprezni. Živi u trajnoj napetosti, uvek se oseća kao da je u ratu sa svima i umišlja da su svi protiv njega. On godinama teroriše one koji su zaduženi za njegovu bezbednost u zatvoru - rekao je jedan od čuvara novinarima.

Foto: youtube.com/LaComarcaTeVe

Igor Srbin najagresivniji zatvorenik

Čuvari ne žele da rade u zatvoru gde leži Igor

Policajci ističu da je jednom prilikom, kada je trebalo da ga izvedu iz ćelije na suđenje, prethodno pojeo svinjska rebarca, ali je sakrio kosti i naoštrio ih. Srećom, ovaj "bodež“ mu je pronađen i oduzet. Inače, tokom njegovog boravka u jednom od španskih zatvora, čuvari su upućivali protestna pisma u kojima su se žalili da su ugroženi i da se plaše Igora. Čak se navodilo da imaju manjak čuvara, jer niko ne želi da radi gde je krvoločni Subotičanin.

Ubijao koga stigne

Norbert Feher je u Italiji ubio barmena i čuvara u aprilu 2017. godine. Iz ove zemlje pobegao je u Španiju i u selu Teruelu ubio farmera i dva policajca koji su mu bili na tragu. Osuđen je na doživotnu kaznu zatvora i za zločine u Italiji i za trostruko ubistvo u Španiji.

Prema presudama, porodicama žrtava trebalo je da isplati i odštetu veću od tri miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading