SRBIN JE SERIJSKI UBICA! Norvežanin se plaši da će biti sledeća žrtva!

Autor:

Sport

09.04.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesto zločina biće Eštoril, u Portugalu.

SRBIN JE SERIJSKI UBICA! Norvežanin se plaši da će biti sledeća žrtva!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Miomir Kecmanović

Srpski teniser Miomir Kecmanović će u nedelju igrati dva finala na ATP turniru u Eštorilu.

Miša će prvo od 16 časova i 30 minuta igrati meč za trofej u singl konkurenciji protiv prvog nosioca Kaspera Ruda. Potom će pokušati da dođe do pehara i u dublu gde mu je partner sunarodnik Nikola Ćaćić, a rivali Belgijanci Sander Žile i Joran Vligen, inače četvrti kosturaši.

To jasno pokazuje da je 40. reket sveta u fantastičnoj formi, čega je svestan i njegov protivnik u finalu singla Kasper Rud.

Igrao je odlično do sada ovde, tako da moram da budem spreman za težak meč. Dobijao je bez izgubljenog seta mečeve, sve ih 'ubio'. Nadam se da ću moći da odigram dobro - rekao je Norvežanin.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kasper Rud

Nastavio je potom u istom ritmu.

Biće zabavno. Miomir je moj dobar prijatelj, jedan od boljih na Turu. Biće uzbudljiv meč. Biće zabavno, prvi međusobni meč u finalu - dodao je Rud.

Kecmanović trenutno zauzima 40. poziciju na ATP listi, ali će zahvaljujući odličnom rezultatu u Eštorilu skočiti na 34. ili 32. mesto, u zavisnosti od ishoda finala.

Sa druge strane, Rud je u ovom momentu peti, a šta god uradio u borbi za trofej biće četvrti na sledećoj rang listi koja bude objavljena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading