PAKAO: Gore nije moglo - Srbin saznao UŽASNE vesti pred Masters u Monte Karlu!

Autor:

Sport

08.04.2023

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se sigurno nije nadao.

PAKAO: Gore nije moglo - Srbin saznao UŽASNE vesti pred Masters u Monte Karlu!

Foto: Starsport

Novak Đoković i Miomir Kecmanović

Srpski teniser Miomir Kecmanović napravio je sjajan podvig, pošto se plasirao u finale ATP turnira u portugalskom Eštorilu, koji spada u kategoriju ATP 250. 

Kecmanović je odigrao sjajan meč u polufinalu i potpuno je deklarisao Marka Čekinata, rezultatom 2:0 (6:3, 6:1), nakon svega 68 minuta igre.

Biće ovo četvrto ATP finale za srpskog tenisera, a do sada je trijumfovao samo u Kicbilu 2020. godine. Godinu dana ranije je igrao finale u turskoj Antaliji, a ove sezone je nastupio u završnom meču i u Delrej Biču, kada je poražen od Tejlora Frica.

Miomir je sada saznao i ime rivala u finalu, a to će biti Norvežanin Kasper Rud, prvi favorit turnira, koji je u polufinalu bio bolji od Kventana Alisa. 

Foto: Tanjug/AP

Miomir Kecmanović će igrati za svoju drugu titulu

Jasno je da Srbin nije mogao gore da prođe, pošto je Rudu šljaka omiljena podloga i svakako će Norvežanin biti favorit u finalu ovog turnira. Nakon finalnog meča, i jednog i drugog tenisera očekuje selidba u Monte Karlo, gde će se odigrati prvi Masters ove sezone na šljaci.

Ipak, da ne bude sve tako crno, Kecmanvoić se pobrinuo u dubl konkurenciji, gde je zajedno sa Nikolom Ćaćićem izborio plasman u finale dubl konkurencije.

Njih dvojica u polufinalu savladali ekvadorsko-francusku kombinaciju Gonsalo Eskobar/Fabijen Rebul sa 2:1 (6:2, 1:6, 10:3).

Srpski par će u finalu igrati protiv četvrtih nosilaca Belgijanaca Sandera Žila i Jorana Vligena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading