DUPLA POBEDA KECMANOVIĆA! Srbin PREOKRETOM ušao u novo POLUFINALE!

Autor:

Sport

06.04.2023

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se i u polufinale dublova na ATP turniru u Eštorilu, pošto je sa Nikolom Ćaćićem savladao južnoamerički par Hidalgo/Rodrigez sa 2:1.

DUPLA POBEDA KECMANOVIĆA! Srbin PREOKRETOM ušao u novo POLUFINALE!

Foto: Tanjug/AP

Miomir Kecmanović

Zablistao je Miomir Kecmanović u Eštorilu i posle ekspresne pobede u singlu nad Jurijem Rodionovim, u paru sa Nikolom Ćaćićem bio bolji od Južnoamerikanaca Dijega Hidalga i Kristijana Rodrigeza (4:6, 7:6 (4), 10:5).

I to posle velikog preokreta, pošto su njihovi rivali dobili prvi set, zahvaljujući brejku u odlučujućem desetom gemu.

Rovovska borba vodila se i u drugom setu, koji je rešavao taj-brejk, do koga nije bilo iznenađenja. U dodatnom periodu, Miša i Nikola su dva puta oduzimali servis rivalima, naspram jednog izgubljenog gema, što im je bilo dovoljno za trijumf od 7:4 i meč je odlučen u trećem setu.

Foto: Tanjug/AP

 

Sevali su brejkovi u poslednjem setu, viđeno ih je sedam. Kecmanović i Ćaćić su napravili dve greške, ali su Južnoamerikancima čak pet puta oduzimali servis za na kraju ubedljivih 10:5 i plasman u polufinale Eštorila.

Za ulazak u finale srpski par će se boriti protiv pobednika meča Žoao Souza/Dominik Tim - Gonzalo Eskobar/Fabijan Rebul.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading