ĐOKOVIĆ OTKRIO PLANOVE! Poznat Novakov SLEDEĆI KORAK: Sve je SPREMNO za njegov dolazak!

Autor:

Sport

15.04.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle neočekivanog poraza u Monte Karlu Srbin je pred novim izazovom.

ĐOKOVIĆ OTKRIO PLANOVE! Poznat Novakov SLEDEĆI KORAK: Sve je SPREMNO za njegov dolazak!

Foto: Starsport

Novak i Đorđe Đoković

Đorđe Đoković, direktor turnira Srpska open i brat najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, govorio je za Republika.rs o slatkim mukama koje proživljava s naslednikom Aleksandrom, a otkrio je i predstojeće planove najboljeg tenisera planete.

Njemu i supruzi Aleksandri pogodilo se da baš uoči Vaskrsa imaju brojne poslovne obaveze, pa je otkrio na koji način uspevaju da se izbore s njima. Iako sin ima nepunih mesec dana, novopečeni roditelji i supružnici prezadovoljni su kako se situacija odvija.

- To mi je najznačajniji korak u životu. Ne postoji veća sreća za mene. Sin je moj najveći ponos i životno ostvarenje. Supruga i ja imamo lep odnos, lepo smo rasporedili poslovne i privatne obaveze da bismo što više vremena provodili s njim. Hvala bogu, uspevamo u svemu. Da, istina je, turnir jeste došao u nezgodno vreme. Međutim, on je snažan i miran, a mi srećni i zadovoljni. Ponaša se kao da je mnogo stariji, a ne beba od nekoliko nedelja. Imamo lep i miran san, kako ja i Saška tako i on. Zapravo, sin spava duže od mene. Uspeva da spava i do četiri sata, a ja dva. Presrećan sam zbog toga i, naravno, daje mi podstrek da se još više angažujem. Otkako je došao na svet imam mnogo elana i entuzijazma da zapnem još više, napravim što lepšu priču i bolje poslovne poduhvate - ekskluzivno otkriva Đorđe.

Foto: TSS

Đorđe Đoković

Paralelno s tim, najmlađi od braće Đoković okupiran je organizacijom turnira Srpska open (Banjaluka, od 16. do 23. aprila), na kojem će, osim Novaka, nastupiti i brojni drugi teniski asovi.

- Nema šta, Novak sigurno stiže. Sve je spremno za dolazak njega i njegove porodice. Nadam se da će biti spreman i da će dati sve od sebe. Takođe, da će mu Banjaluka poslužiti kao adekvatna priprema za nastavak sezone - dodaje Đoković.

Đorđe priznaje da je konstantno na relaciji Beograd-Banjaluka.

- Što se turnira tiče, sve je u najboljem redu. Privodi se kraju, čisti, a u petak će početi da pristižu i brojni igrači. Srećni smo i zadovoljni što smo uspeli da ostvarimo cilj, koji je u nekim trenucima delovao kao nemoguć. Plan je nastao u oktobru prošle godine, zatim je nešto kasnije počela izgradnja stadiona i sjajno je što smo u tako kratkom roku ostvarili tako veliki poduhvat. To je zahvaljujući brojnim radnicima koji su danonoćno radili da bi dočekali neke od najboljih tenisera sveta. Još samo kada bi nas poslužilo lepo vreme, publika bi imala kompletan užitak - zaključio je Đorđe Đoković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading