"REKAO JE KRAJ, ALI NE I ZBOGOM"! Đoković doneo ODLUKU i sve iznenadio!

Autor:

Sport

06.04.2023

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije mogao da očekuje.

"REKAO JE KRAJ, ALI NE I ZBOGOM"! Đoković doneo ODLUKU i sve iznenadio!

Foto: Starsport

Nenad Zimonić i Novak Đoković

Sredinom aprila čeka nas početak Srpska opena u Banjaluci.

Na turniru koji će trajati od 16. do 23. aprila učešće su već potvrdili neki fenomenalni teniseri, a sada su organizatori ovog takmičenja, na čelu sa Đorđem Đokovićem, doneli jednu odluku koja će apsolutno sve iznenaditi, ali i oduševiti.

Naime, specijalnu pozivnicu za ovaj turnir dobio je Nenad Zimonjić i on će zaigrati u konkurenciji dublova! Organizatori Srpska opena odluku su obrazložili na svom Instagram profilu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srpska Open (@srpskaopen)

 

Da li ste spremni za nešto potpuno neočekivano? Nenad Zimonjić rekao je kraj, ali ne i zbogom belom sportu, jer šampioni to ne rade. Ostavio je odškrinuta vrata za povratak na teniski teren, dovoljno da ih vidi i širom otvori direktor turnira Srpska open, Đorđe Đoković i pozove Zimonjića da pokaže i Banjalučanima zbog čega je 50 nedelja bio svetski broj jedan u dubl konkurenciji. Ovo je dobra prilika da Nenad Zimonjić još jednom oseti draž takmičarskog tenisa i možda krene ka nekom novom cilju. Srećni smo što ćemo ga gledati na terenu i to baš na našem turniru - stoji u objavi.

Zimonjić je karijeru počeo 1995. godine, a prvi grend slem trofej osvojio je 2004. na Australijan openu u miks dublu sa Ruskinjom Jelenom Bovinom. Sa Danijelom Nestorom osvojio je Vimbldon 2008. i 2009, Rolan Garos 2010, ATP završni šampionat 2008. i 2010, kao i veliki broj titula na uslovno rečeno manjim turnirima.

Pomenute 2010. godine osvojio je titule i u dublu i u miks dublu na Rolan Garosu i postao je jedini teniser uz Majka Brajana, koji je osvojio "duplu krunu". Miks dubl igrao je sa Katarinom Srebotnik, a pored Rolan Garosa koji smo spominjali osvojio je i tri puta Vimbldon (2004, 2008. i 2014.) i još jedno otvoreno prvenstvo Francuske 2006. godine.

Takođe, rekorder po broju mečeva i pobeda za selekciju Srbije u parovima i nema sumnje da će publika u Banjaluci uživati u njegovim majstorijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading