ZAKUVALO SE U PORODICI ĐOKOVIĆ? Novak se POBUNIO, Srđan posle drame ISTERAO SVOJE!

Autor:

Sport

23.03.2023

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je više nego burno.

ZAKUVALO SE U PORODICI ĐOKOVIĆ? Novak se POBUNIO, Srđan posle drame ISTERAO SVOJE!

Foto: Starsport

Porodica Đoković izaziva pažnju gde god da se pojavi.

Novak je jedan od najboljih sportista u istoriji i zbog njega je cela familija postala poznata, a poslednji u nizu događaja koji je pratio ovu porodicu je rođenje deteta Đorđa Đokovića i njegove izabranice Saške Veselinov.

Bilo je više nego burno na proslavi, ali i pre samog rođenja gde se ozbiljno zakuvalo oko pitanja kako će se dete zvati.

Na portalu "svet-scandal" pojavio se tekst u kom izvor blizak porodici Đoković otkriva da su se Novak, Srđan i Đorđe žestoko raspravljali zbog imena deteta.

Saška je, kao što svi znaju, trudna i uskoro bi trebalo da se porodi, čemu se neizmerno raduje. Opremili su sobu za bebu, počeli sa kupovinom garderobe… A odabrali su i ime za dečaka, tj. Saška je odlučila da se njen i Đoletov prvenac zove Anđel. On se, naravno, složio sa njenim izborom, međutim, kada su Dijani i Srđanu saopštili kako će im zvati unuk oni su ostali šokirani - tvrdio je nedavno izvor blizak Đokovićima, pa dodao:

Republika

Foto: Starsport

Porodica Đoković

 

- Poznato je koliko Srđan drži do vere, tradicije i srpstva, pa je očekivao da će njegov drugi unuk poneti neko srpsko ime. A da mu se ime ne dopada Saška i Đole Đoković saznali su istog momenta. On ime je malo u zbilji, malo u šali rekao da ne dolazi u obzir da se jedan Đoković tako zove.

Zanimljivo je da se i sam Novak pobunio.

Poznato je da postoji brend „Angell“ koji proizvodi teniske rekete, a isto tako je poznato i da Nole koristi rekete druge marke, te da bi možda zbog Saške i Đoleta mogao da ostane bez sponzorskog ugovora vrednog milione - tvrdi ovaj izvor.

Ova priča za sada nije demantovana, a na kraju je dete dobilo ime Aleksandar, pa se može reći da je Srđan uspeo da istera svoje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading