NAJLEPŠE VESTI ZA PORODICU ĐOKOVIĆ! Novak KONAČNO ima razlog da BLISTA od sreće!

Autor:

Sport

18.03.2023

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Familija najboljeg tenisera planete može da se raduje.

NAJLEPŠE VESTI ZA PORODICU ĐOKOVIĆ! Novak KONAČNO ima razlog da BLISTA od sreće!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković imao je sjajan start sezone i posle trijumfalne serije u Australiji koju je završio osvajanjem prvog grend slem turnira u godini vratio se na čelo ATP liste.

Malo kasnije oborio je i rekord čuvene Nemice Štefi Graf po broju nedelja provedenih na vrhu, ali su kasnije krenuli nešto teži dani.

Ispadanje od Danila Medvedeva u polufinalu Dubaija, a zatim i propuštanje Indijan Velsa i odustajanje od Majamija zbog pravila o zabrani ulaska nevakcinisanih stranaca u Sjedinjene Američke Države verovatno će Novaka koštati gubitka prvog mesta na ATP listi u bliskoj budućnosti.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Ipak, Srbin se sprema za sezonu na šljaci, a sada je dobio i fenomenalne vesti i to od svog brata Đorđa i njegove izabranice Saške Veselinov.

Naime, Đorđe i Saška uskoro će dobiti prinovu, a izabranica mlađeg Novakovog brata otkrila je kada će se to desiti i kako će se dete zvati.

Još nedelju dana i Angel Đoković će biti rođen - napisala je Saška na Instagramu, a u razgovoru za "Hello" otkrila je kakav je Đorđe partner:

Republika

Foto: printscreen/instagram

Saška Veselinov i Đorđe Đoković

 

- Đole me na svaki mogući način usrećuje i ništa mu nije teško da uradi za mene. Zaista mi je u potpunosti posvećen i zahvalna sam što imam takvog partnera.

Dakle, u moru loših vesti koje je porodica Đoković dobila u poslednje vreme, pre svega iz Sjedinjenih Američkih Država, ovo su najlepše moguće informacije. Novak, Đorđe, Saška, ali i ostali imaće razloga da slave!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading