OVO JE OTAC KOJI JE OTEO DETE JELENI NA VELIKI PETAK I ODVEO GA U ŠVAJCARSKU: Očajna majka moli za pomoć, oglasio se i ministar Dačić (FOTO)

Autor:

Vesti

19.04.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekonomsitkinja Jelena Abramović je od Velikog petka u opštoj agoniji jer joj je suprug, od koga se razvodi, kako ona tvrdi oteo dete.

OVO JE OTAC KOJI JE OTEO DETE JELENI NA VELIKI PETAK I ODVEO GA U ŠVAJCARSKU: Očajna majka moli za pomoć, oglasio se i ministar Dačić (FOTO)

Foto: Društvene mreže

- Odvela sam dete kod oca da farbaju jaja na Veliki petak, nije se oglašavao više od 30 sati - rekla je Abramović za medije.

Republika

Foto: Printscreen

Jelena L.

 

Kako ističe, tek posle 30 sati, Mašan L. se javio i rekao da je dete odveo u Švajcarsku.

Republika

Foto: Društvene mreže

Jelena i Mašan L.

 

Ona kaže da ne zna kako je on izveo dete iz zemlje, jer je pasoš kod nje.

- 30 sati nisam znala ni gde mi je dete ni na koji način je odvedeno, dobila sam fotografiju svog deteta iz Švajcarske. Nisam se čula ni sa jednim članom porodice mog supruga - ističe.

Republika

Foto: Društvene mreže

Jelena i Mašan L.

 

- Venčali smo se u junu 2020. i iste godine smo dobili dete. Zbog njegovog posla jedno vreme smo boravili u Švajcarskoj, ali sve troje imamo prebivalište u Srbiji. Od decembra 2022. smo ovde u Beogradu, a u januaru sam odlučila da tražim razvod zbog njegovog ponašanja, omalovažavanja... Kad je čuo da sam podnela zahtev za razvod braka, počeo je i da preti da će dete vratiti u Švajcarsku - ispraičala je ona u svojoj ispovesti.

Ističe i da se nada da će uskoro opet da bude sa svojim detetom i poručuje mu da ga voli.

Dačić: Pomoći ćemo Jeleni Abramović, slučaj nije izolovan


Šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio je danas da će Ministarstvo spoljnih poslova pomoći Jeleni Abramović, majci dečaka koga je otac bez njenog pristanka odveo u Švajcarsku.

Pomoći ćemo kao Ministarstvo u okviru konzularnih aktivnosti, rekao je Dačić gostujući na Prvoj TV.

On je naglsio da slučaj Abramović nije na žalost pojedinačan i izolovan slučaj.

- Pasoš je kod majke, a otac je odveo dete, .... Zajedno sa policijom i Ministarstvom pravde treba videti šta da se učini - rekao je Dačić.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading