POTRESNA ISPOVEST MAJKE KOJOJ JE MUŽ ODVEO DETE U ŠVAJCARSKU: Predosetila sam da će se ovo desiti, nadam se da će se vratiti i da ćemo biti zajedno

Autor:

Vesti

19.04.2023

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Veliki petak uprug, sa kojim sam u brakorazvodnoj, oteo je naše dvoipogodišnje dete i odveo ga u Švajcarsku bez moje saglasnosti i putnih dokumenta, ovako počinje svoju potresnu ispovest Jelena Abramović iz Beograda.

POTRESNA ISPOVEST MAJKE KOJOJ JE MUŽ ODVEO DETE U ŠVAJCARSKU: Predosetila sam da će se ovo desiti, nadam se da će se vratiti i da ćemo biti zajedno

Foto: Printscreen

Kako naglašava, više od 30 sati nije znala gde je, da li je dobro, da li je jelo, sve dok on nije pustio poruku i javio gde se navodno nalazi.

Kako je rekla, odvela dete na Veliki petak oko 15 sati kod oca da farbaju jaja i dogovor je bio da ga oko 18, 19 sati.

Republika

Foto: Printscreen

Jelena Abramović

 

- Ja sam mu poslala poruku da vidim da li dobro, da li je jelo, nije bio dostupan - istakla je Jelena za TV Prva koja ističe da se dosad nije odvajala od deteta, te da je svakodnevno odvodila dete kod oca da bi ga viđalo.

- Odlazim u policiju oni su mi rekli da ne brinem, da je pasoš kod mene, da dete ne može da izađe iz naše zemlje - istakla je ona.

Republika

Foto: Printscreen

Jelena Abramović

 

Naglašava da kada je podnela zahtev za razvod braka njen muže je pretio da će odvesti dete.

- 30 sati nisam znala ni gde mi je dete ni na koji način je odvedeno, dobila sam fotografiju svog deteta iz Švajcarske. Nisam se čula ni sa jednim članom porodice mog supruga - ističe.

Naglašava da je dete rođeno u Srbiji, da su se i oni venčali u našoj zemlji, te da se nada da će uskoro biti sa detetom.

Ona je poručila svom sinu da ga voli njaviše na svetu i da će brzo biti zajedno.

Dačić: Pomoći ćemo Jeleni Abramović, slučaj nije izolovan

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio je danas da će Ministarstvo spoljnih poslova pomoći Jeleni Abramović, majci dečaka koga je otac bez njenog pristanka odveo u Švajcarsku.

Pomoći ćemo kao Ministarstvo u okviru konzularnih aktivnosti, rekao je Dačić gostujući na Prvoj TV.

On je naglsio da slučaj Abramović nije na žalost pojedinačan i izolovan slučaj.

- Pasoš je kod majke, a otac je odveo dete, .... Zajedno sa policijom i Ministarstvom pravde treba videti šta da se učini - rekao je Dačić.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading