ĐOKOVIĆ I NADAL TRLJAJU OČI U NEVERICI: Ovako nešto se nije desilo 17 GODINA!

Autor:

Sport

16.04.2023

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaista nestvaran podatak.

ĐOKOVIĆ I NADAL TRLJAJU OČI U NEVERICI: Ovako nešto se nije desilo 17 GODINA!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rafael Nadal na Vimbldonu

Masters u Monte Karlu stigao je do same završnice, a u borbi za trofej naći će se Andrej Rubljov i Holger Rune.

Ruski teniser Andrej Rubljov se plasirao u finale pošto je posle preokreta u Kneževini savladao Amerikanca Tejlora Frica sa 2:1 (5:7, 6:1, 6:3), dok je Danac Holger Rune posle dva sata i 42 minuta aktivne igre slavio rezultatom 2:1 (1:6, 7:5, 7:5) protiv Italijana Janika Sinera.

Ovaj turnir je po mnogo čemu neobičan, a pred finale, koje će se odigrati u nedelju u 14.30, u javnost je isplivao jedan podatak za nevericu. Novak Đoković i Rafael Nadal moraće da protrljaju oči, ali i aplaudiraju 19-godišnjem Holgeru Runeu koji je postao prvi tinejdžer finalista Monte Karla još od 2006. godine kada je takav uspeh napravio "bik sa Majorke".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Holger Rune

 

Tada je Nadal, sa 19 godina, odigrao svoje drugo finale u Kneževini, a Rune je sada, posle 17 godina čekanja, ponovio taj uspeh.

Imaće priliku Danac, koji je trenutno deveti na ATP listi, da stigne do svoje četvrte titule pošto je u dosadašnja tri finala imao maksimalan učinak, te je osvojio turnire u Minhenu, Stokholmu i u Parizu. U prestonici Francuske bio je bolji od Novaka Đokovića.

Zaista, fenomenalan podatak i najava velikih dana nove zvezde na teniskom nebu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading