ZAVRŠIĆE NA ŠTAKAMA! Ozbiljne tvrdnje POTRESLE planetu: Mora da nauči da se KONTROLIŠE!

Autor:

Sport

06.04.2023

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reči koje će svi morati da čuju, ali i shvate bez šale.

ZAVRŠIĆE NA ŠTAKAMA! Ozbiljne tvrdnje POTRESLE planetu: Mora da nauči da se KONTROLIŠE!

Foto: Profimedia.rs

Novak Đoković i Karlos Alkaras

Karlos Alkaras jedan je od najboljih tenisera današnjice.

Stigao je supertalentovani Španac do vrha ATP liste, ali je posle američke turneje tron morao da vrati Novaku Đokoviću. Nema sumnje da je pred Alkarasom ozbiljna karijera i da će u godinama koje dolaze da bude u samom vrhu svetskog tenisa.

Ipak, postoji jedan veliki problem, a to su sve učestalije povrede. Upravo o njima pričao je čuveni italijanski as, Gvido Monako, koji je izneo ozbiljne tvrdnje, te rekao da će Alkaras brzo završiti karijeru ako nastavi da igra u ritmu u kom je to radio do sada.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaras

 

 

Alkaras mora da nauči da dozira u igri, ako želi da nastavi da se takmiči na najvišem nivou. A, ako nastavi ovako kako sada igra, završiće na štakama sa 22 godine. Ne može da pravi po 80 proklizavanja po meču. Već sada je pomenuo da ima probleme sa levom rukom i leđima. Igrao je dobro, ali je pola poslednjeg turnira odradio u proklizavanjima. Mora da nauči da se kontroliše - rekao je Monako, pa je Alkarasa uporedio sa Đokovićem:

- Novak ima sličnu igru u defanzivu, ali takve stvari radi samo u određenim trenucima. A, opet je pun energije da igra na najvišem nivou i jako retko se povređuje.

Karlos Alkaras trenutno je drugi reket planete i do kraja sezone vodiće borbu sa Novakom Đokovićem za prvo mesto na ATP listi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading