SRBIJA U TRANSU ZBOG NOVAKA! Đoković saznao BRUTALNU VEST - nek' puknu dušmani!

Autor:

Sport

05.04.2023

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski velikan može "mirno da spava".

SRBIJA U TRANSU ZBOG NOVAKA! Đoković saznao BRUTALNU VEST - nek' puknu dušmani!

Foto: https://www.profimedia.rs/

Najbolji srpski teniser Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković zadržaće čelnu poziciju na ATP listi bar još mesec dana, što dolazi kao posledica odustajanja Španca Karlosa Alkarasa od nastupa na Mastersu u Monte Karlu.

Nole u kneževini brani minimalan broj bodova, pa se može reći da je siguran na vrhu bar još četiri nedelje, do turnira u Madridu.

Njega ne može da ugrozi ni Grk Stefanos Cicipas, koji će na narednom mastersu braniti 1000 bodova, te neće biti u prilici da uveća svoj saldo.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Cicipas "nemoćan"

Dugoročno, možda i najveću pretnju po Srbina predstavlja Rus Danil Medvedev, koji prošle godine nije igrao na šljaci zbog povrede. Moskovljanin za Đokovićem zaostaje oko dve hiljade poena, a budući da ne brani ništa, čvrsto drži konce sudbine u svojim rukama.

Što se tiče asa iz Mursije, pitanje je kada će ponovo zaigrati, a Masters Monte Karlo na programu je od 9. do 16. aprila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading