HOĆE LI NEKO UOPŠTE IGRATI? Novo ODUSTAJANJE od Monte Karla, Novakov dželat DIGAO RUKE!

Autor:

Sport

04.04.2023

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treći teniser koji je doneo nepopularnu odluku.

HOĆE LI NEKO UOPŠTE IGRATI? Novo ODUSTAJANJE od Monte Karla, Novakov dželat DIGAO RUKE!

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev i Feliks Ože-Alijasim

Turnir u Monte Karlu na programu je od 9. do 16. aprila, a ako se po jutru dan poznaje - Novak Đoković biće veliki favorit da ga osvoji.

Jedan za drugim teniseri iz samog vrha ATP liste odustaju od ovog turnira, pa u kneževini neće biti Rafaela Nadala, Karlosa Alkarasa, ali ni Đokovićevog dželata sa prošlogodišnjeg Lejver kupa, Feliksa Ože-Alijasima.

Kanađanin se povukao sa turnira zbog povrede, te će Đoković imati još lakši zadatak da stigne do trona. Ože-Alijasim do sada je dva puta igrao protiv Noleta i skor je nerešen 1:1, tako da nema dileme da su ovo sjajne vesti za trenutno najboljeg tenisera planete.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Feliks Ože-Alijasim

 

Feliks je do sada četiri puta igrao u Monaku, ali nikada nije prošao drugo kolo.

Na Mastersu u Madridu, koji sledi posle Monte Karla, braniće četvrtinale, u kojem je prošle godine bio poražen od Saše Zvereva.

Umesto Feliksa, u glavni žreb Monte Karla ući će Makenzi Mekdonald, dok je prvi na listi čekanja naš Laslo Đere koji se nada bar još jednom odustajanju.

Feliks Ože-Alijasim trenutno se nalazi na sedmom mestu na ATP listi, a kada će se vratiti na teren zavisi od oporavka. Povredio je koleno i želi da spremno dočeka turnir u Madridu, da li će u tome i uspeti, ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading