ĐOKOVIĆ NAPUSTIO SRBIJU: Poznata sledeća Novakova DESTINACIJA!

Autor:

Sport

30.03.2023

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser je odlučio Beograd posle utakmice Crvene zvezde i Valensije.

ĐOKOVIĆ NAPUSTIO SRBIJU: Poznata sledeća Novakova DESTINACIJA!

Foto: Starsport

Novak Đoković, trenutno drugoplasirani teniser na ATP listi, odlučio je da danas ode i Srbije i otputuje za Monte Karlo, gde će započeti sa pripremama za predstojeću sezonu turnira na šljaci.

Đoković je sinoć bio na evroligaškoj utakmici, u kojoj su se u hali Pionir sastali Crvena zvezda i Valensija, a na meču je boravio sa svojim kumom i fizioterapeutom Miljanom Amanovićem, kondicionim trenerom Markom Panikijem i sparing partnerom Karlosom Gomesom.

Ipak, ni 24 časa posle meča, odlučio je da se ode u Kneževinu, gde će početi sa spremanjem za predstojeći Masters u Monte Karlu, koji počinje 9. aprila. U ovaj grad su polako počeli da pristižu i teniseri koji su ispali sa Mastersa u Majamiju, pa je jasno da će Đoković u narednim danima moći da izabere sa kim će trenirati.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković može od ponedeljka ponovo da bude svetski broj 1

Turnirom u Kneževini započeće ovogodišnja sezona na šljaci, na kojoj Novak ne brani previše bodova, što će mu pružiti šansu da i na kraju iste završi na prvom mestu ATP liste.

U Monte Karlu je prošle sezone izgubio odmah na startu od Alehandra Davidoviča Fokine, tako da će braniti minimalan broj bodova. Zatim sledi selidba u Banjaluku, gde 17. aprila počinje Srpska open, na kom Novak brani finale, odnosno 150 bodova.

Zatim će srpski igrač preskočiti Madrid, na kom je prošle godine osvojio 360 poena, dok ga poslednja priprema za Rolan Garos čeka u Rimu, gde je Srbin prošle sezone osvojio titulu.

Za kraj, 28. maja počinje drugi grend slem sezone, na kom će Đoković pokušati da stigne do 23. najveće titule, kojom bi se osamio na čelu liste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading