POTRESI SVETSKIH RAZMERA! Sezona na šljaci UGROŽENA, ništa od Monte Karla?

Autor:

Sport

28.03.2023

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Planeta je ostala u šoku.

POTRESI SVETSKIH RAZMERA! Sezona na šljaci UGROŽENA, ništa od Monte Karla?

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rafael Nadal

Rafael Nadal već neko vreme se oporavlja od povrede.

Nije "bik sa Majorke" bio na terenu još od poraza od Amerikanca Mekenzija Mekdonalda na Australijan openu i prema najavama trebalo je da ga vidimo na Mastersu u Monte Karlu.

I dok su čelnici ovog prestižnog turnira udarili o klin, Nadal je rešio da udari o ploču i kaže kako nije siguran da će zaigrati u kneževini!

Još ne mogu da potvrdim da ću biti u Monte Karlu. Uopšte mi nije jasno odakle ta informacija da ću ići u Monako. Da je tačna, ja bih je potvrdio, ali na veliku žalost, nije tako - rekao je Nadal, pa dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

 

- Nastavljam da radim po svom programu, ali zaista ne znam koji će mi biti sledeći turnir. Sada sam u fazi pojačavanja tempa mog rada. Kada bih znao kada ću se vratiti na teren, rekao bih vam, ali ne znam.

Ovo su informacije posle kojih je jasno da će Španac teško dostići željenu formu za turnir u Monte Karlu, te da će teniski svet doživeti nove velike potrese jer će "kralj šljake" propustiti jedan deo sezone na ovoj podlozi.

Nadal je objasnio i pod kojim uslovima će zaigrati u kneževini.

Želim da fizički budem 100 odsto spreman. Moj stručni štab i ja pratimo situaciju svakog dana ali zaista ne želim da ulazim u nagađanja jer u ovom trenutku ne znamo koji će biti moj sledeći turnir - otkrio je Rafa.

Ako preskoči Monte Karlo, Nadala već nedelju dana kasnije čeka Barselona. Ako ni za ovaj turnir ne bude spreman, slede mastersi u Madridu i Rimu, a potom i Rolan Garos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading