PALA ODLUKA! Evo da li ćemo ga gledati na mastersu!

Autor:

Sport

15.03.2023

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser Rafael Nadal planira da se vrati na teren na mastersu u Monte Karlu, saopštio je danas direktor turnira Dejvid Mejsi, prenosi AP.

PALA ODLUKA! Evo da li ćemo ga gledati na mastersu!

Foto: Tanjug/AP

Rafa je poslednji put igrao u januaru na Australijan openu kada je u drugom kolu turnira u Melburnu poražen Amerikanca Mekenzija Mekdonalda 6:4, 6:4, 7:5.

Španski teniser je imao problema sa povredom kuka, zbog čega je odlučio da propusti i masterse u Indijan Velsu i Majamiju da bi se oporavio za sezonu na šljaci.

- Nadal je prvi registrovani igrač. On zaista želi da igra na mastersu u Monte Karlu i čini sve da učestvuje na turniru koji mu je toliko drag - naveo je Mejsi.

"Kralj šljake" je 11 puta u karijeri osvojio masters u Monte Karlu. Na turniru u Kneževini igraće i najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković.

Foto: Tanjug/AP

 

Španac prošle sezne nije učestvovao na ovom mastersu, dok je Nole senzacionalno poražen od njegovog zemljaka i finaliste Alehandra Davidoviča Fokine.

Titulu u Monte Karlu brani Grk Stefanos Cicipas koji je savladao Fokinu sa 2:0 (6:3, 7:6).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading