ŠPANCU KAO DA JE SUĐENO DA PRESTIGNE NOVAKA: Šok na Alkarasovom meču u Indijan Velsu! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.03.2023

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igraču sa Pirineja se "otvara put" do same završnice turnira iz serije 1000.

ŠPANCU KAO DA JE SUĐENO DA PRESTIGNE NOVAKA: Šok na Alkarasovom meču u Indijan Velsu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Karlos Alkaras

Španski teniser Karlos Alkaras uspešno je nastavio pohod ka osvajanju titule na Mastersu u Indijan Velsu, kojom bi svrgnuo Novaka Đokovića sa čela ATP liste. As iz Mursije je ostvario plasman u četvrtfinale, pošto mu je Britanac Džek Drejper predao duel pri rezultatu 6:2, 2:0 zbog povrede abdomena.

Drejperov problem značajno je uticao na njegov servis i kretanje, a pre nego što je odlučio da odustane osvojio je tek jedan poen u drugom periodu igre.

 

 

- Mogu reći da sam se odlično vratio, pogađao sam neke sjajne udarce - rekao je svetski broj 2, a potom je dodao:

- Kako je meč odmicao, imao sam sve veće poverenje u svoje odluke, u narednu rundu ulazim sa značajno više samopouzdanja - reči su Alkarasa, koji će se za prolaz u polufinale mastersa u kalifornijskoj pustinji boriti sa boljim iz meča Pol - Ože-Alijasim.

Amerikanac Tejlor Fric nastavio je svoj put do odbrane pehara savladavši Mađara Martona Fučoviča u dva seta (6:4, 6:3), dok je Italijan Janik Siner eliminisao Švajcarca Stena Vavrinku sa ubedljivh 6:1, 6:4. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading