MUK U ŠPANIJI ZBOG KARLOSOVE POVREDE: Alkarasa zahvatio VIRUS NADAL - isti su!

Autor:

Sport

12.03.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravstveno stanje talentovanog igrača sa Pirineja je udarna tema u Americi.

MUK U ŠPANIJI ZBOG KARLOSOVE POVREDE: Alkarasa zahvatio VIRUS NADAL - isti su!

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Karlos Alkaras

Mladi španski teniser Karlos Alkaras, pored nespornog teniskog potencijala koji poseduje, pokazao je da "uči" trikove od iskusnijeg sunarodnika Rafaela Nadala. Posle trijumfa nad Tanasijem Kokinakisom (6:3, 6:3), kojim je stigao do 3. kola Indijan Velsa, as iz Mursije je opet govorio o povredi, iako je ona iza njega, čime je sigurno želeo da skine deo pritiska sa svojih pleća.

Mnogo sam se mučio sa nogom, ali sada se osećam slobodno. Ne osećam bol i krećem se zaista dobro. Za mene je to fantastično. Sviđaju mi se ovi uslovi, drugačiji su od ostalih mesta. A to je život tenisera, uvek morate da se adaptirate - izjavio je Alkaras, pritom dodavši da uživa da igra pred američkom publikom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

"Nadalov duh" ušao u Alkarasa

- Cilj za Indijan Vels je da uživam, igram svoju igru i da budem agresivan. To je moja igra i tako sam igrao na US Openu. Vratio sam se u Ameriku i igranje pred Amerikancima je za mene nešto zaista specijalno. Zaista sam srećan - jasan je Alkaras.

Podsećanja radi, Španac ima šansu da pretekne Novaka Đokovića na čelu ATP liste, a za to mu je potrebno osvajanje titule u kalifornijskoj pustinji, gde ga u borbi za osminu finala čeka susret sa Holanđaninom Talonom Griksporom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading