NI PREMIJER LIGA, NI PRIMERA, A NI SERIJA A: Vlahović pred ŠOKANTNIM TRANSFEROM - milioni evra stigli u Torino, Juve NA POTEZU!

Autor:

Sport

15.03.2023

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, Srbin na ceni uprkos "postu".

NI PREMIJER LIGA, NI PRIMERA, A NI SERIJA A: Vlahović pred ŠOKANTNIM TRANSFEROM - milioni evra stigli u Torino, Juve NA POTEZU!

Foto: Tanjug/AP

Srpski golgeter Dušan Vlahović

Srpski golgeter Dušan Vlahović nalazi se u golgeterskoj krizi, ali to nije obeshrabrilo čelnike PSŽ-a koji silno žele da ga dovedu u francusku prestonicu. Parižani su poslali konkretnu ponudu na adresu Juventusa vrednu 60 miliona evra, a imaju nameru da iskoriste komplikovan period kroz koji prolazi torinska "stara dama", kako na rezultatskom, tako i na finansijskom planu.

 

 

Srbin na šest mečeva zaredom nije zatresao mrežu rivala, ali to nije poljuljalo poverenje koje svi u Torinu imaju u njega, od klupskih čelnika, preko trenera Alegrija, do navijača. Ipak, Vlahovićeva želja je da naredne sezone igra Ligu šampiona, a ako pojača Parižane, priključiće se spektakularnom napadačkom triju koji čine Mesi, Mbape i Nejmar.

Procene su da Vlahovićeva tražišna cena iznosi oko 80 miliona evropskih novčanica, francuski šampion je ponudio 20 manje, a da li će doći do dogovora sa Juveom, videćemo u narednom periodu.

Bivši centarfor Partizana i Fiorentine ima tek 23 godine, a tekuće sezone uspeo je da postigne osam golova u Seriji A.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading