VLAHOVIĆ NAPUŠTA JUVENTUS? Kraj SAGE u Torinu - sve je JASNO oko srpskog golgetera!

Autor:

Sport

14.03.2023

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je udarna vest u italijanskim medijima.

VLAHOVIĆ NAPUŠTA JUVENTUS? Kraj SAGE u Torinu - sve je JASNO oko srpskog golgetera!

Foto: Tanjug/AP

Reakcije Dušana Vlahovića tokom meča Juventus - Sampdorija

Golgeterski post i promašeni penal protiv Sampdorije (4:2) podgrejali su spekulacije o odlasku srpskog centarfora Dušana Vlahovića iz Juventusa, ali mediji na Apeninima otkrivaju pravu istinu. Naime, Srbin ima puno poverenje trenera Alegrija, uprave i navijača, bez obzira na činjenicu da se na šest vezanih utakmica, računajući i Ligu Evrope, nije upisao u listu strelaca.

Navodno, Alegriju i čelnicima "stare dame" izuzatno se dopao Vlahovićev stav koji je ispoljio nakon neiskorišćenog jedanaesterca. Srpski golgeter je, na taj način, pokazao da je kadar da preuzme lidersku ulogu u redovima velikana, a uživa i punu podršku tifoza, koji silno žele da ga gledaju u crno-belom dresu naredne sezone.

"Tutosport" donosi tekst pod naslovom "Svi za Vlahovića, Vlahović za sve", koji otkriva da nekadašnji ofanzivac Partizana i Fiorentine ima sjajan odnos sa saigračima, te da je kompletna svlačionica stala iza njega kako bi prebrodio krizu u koju je zapao.

Reprezentativac Srbije, koji ima 23 godine, tekuće sezone zabeležio je devet pogodaka u svim takmičenjima, od čega osam u Seriji A, a priliku da uveća saldo imaće već u četvrtak, kada će Juve gostovati Frajburgu u revanš  meču osmine finala Lige Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading