SRPSKI SPEKTAKL NA ČIZMI: Deki izgubio od Juventusa! Kostić asistirao, Vlahović promašio penal, a Đuričić pocepao mrežu (VIDEO)

Autor:

Sport

12.03.2023

22:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Stara dama" uz dosta muke pobedila fenjeraša.

SRPSKI SPEKTAKL NA ČIZMI: Deki izgubio od Juventusa! Kostić asistirao, Vlahović promašio penal, a Đuričić pocepao mrežu (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Juventus - Sampdorija

Fudbaleri Juventusa upisali su novi trijumf u Seriji A, pošto su u 26. kolu kod kuće pobedili Sampdoriju rezultatom 4:2 (2:2).

Važnu ulogu u ovom meču imali su svi srpski akteri, a bilo ih je četvorica.

"Bjankoneri" su poveli u 11. minutu preko Bremera, koji je glavom zatresao mrežu nakon kornera koji je izveo Filip Kostić.

Adrijen Rabio je u 26. minutu duplirao prednost domaće ekipe.

Međutim, u 31. i 32. minutu je usledio blickrig ekipe koju sa klupe predvodi Dejan Stanković. Najpre je Tomazo Auđelo smanjio na 2:1, a potom je rezultat preciznim udarcem poravnao Filip Đuričić.

Rabio je drugim golom na meču vratio Juve u vođstvo, u 64. minutu, a već u 69. je Dušan Vlahović imao šansu da stavi tačku na meč. Međutim, reprezentativac Srbije je iz penala pogodio samo stativu.

Ipak, na kraju je Matijas Zule u četvrtom minutu sudijske nadoknade postavio konačan rezultat.

Što se srpskih fudbalera tiče, Juventusov tandem je odigrao celu utakmicu, dok je Stanković iz igre izveo Đuričića u 73. minutu, kada ga je zamenio Hese, bivši as Real Madrida i Pari Sen Žermena.

"Stara dama" se ovom pobedom popela na sedmu poziciju na tabeli, sa 38 bodova, a da joj nije oduzeto 15 poena bila bi prvi Napolijev pratilac.

Sa druge strane, Samdorija je ostala zakucana za dno tabele i sa 12 bodova, a još toliko ima Specija koja je prva iznad crte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading