OBASJALO SUNCE IZNAD ĐENOVE: Dejan Stanković saznao SJAJNE vesti - Sampa korak bliže OPSTANKU!

Autor:

Sport

11.03.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deluje da će srpski stručnjak imati malo lakši posao.

OBASJALO SUNCE IZNAD ĐENOVE: Dejan Stanković saznao SJAJNE vesti - Sampa korak bliže OPSTANKU!

Foto: www.profimedia.rs

Trener Sampdorije Dejan Stanković

Fudbaleri Sampdorije gostovaće ekipi Juventusa u nedelju od 20:45 u meču 26. kola italijanske Serije A.

Ekipa iz Đenove, koju sa klupe predvodi srpski stručnjak Dejan Stanković, nalazi se na poslednjem mestu u prvenstvu, sa samo tri osvojena boda u poslednjih devet mečeva, pa je jasno da Sampi što pre treba pobeda kako bi pobegla sa začelja tabele.

Ipak, Stankovićev tim je dobio jedan od najtežih zadataka da pokuša da izađe iz krize, pošto će u nedelju odmeriti snage sa Juventusom, i to na "Alijanc" stadionu, gde će i jedan bod biti premija za našeg trenera.

Ali, pred duel u Torinu, Stanković i njegova ekipa su saznali i neke dobre vesti, koje svakako popravljaju šanse za uspeh tima iz Đenove. Naime, Juve će u ovoj utakmici nastupiti bez skoro pola tima, pošto na teren sigurno neće istrčati Moize Kean, zbog suspenzije, odnosno Arkadiuš Milik, Anhel di Marija i Mohamed Ihataren, koji se muče sa povredama.

Foto: Tanjug/AP

Anhel di Marija će propustiti meč zbog povrede

Takođe, Federiko Kjeza se i dalje muči sa povredom kolena, pa je njegov nastup pod znakom pitanja, baš kao i Aleks Sandro, koji je u 24. minutu utakmice sa Frajburgom, koju su torinski crno-beli u četvrtak rešili u svoju korist sa 1:0, morao da izađe zbog povrede.

Kada se sve uzme u obzir, čini se da je ovo idealan trenutak da Sampa pokuša da dođe do jednog, ili do čak sva tri boda, što bi gotovo sigurno promenilo tok sezone za ovu ekipu, i povećalo im šanse za opstanak u elitnom rangu.

Podsetimo, Sampdorija trenutno ima 12 bodova iz 25 odigranih mečeva, čak 12 manje od Specije, koja se nalazi na prvom mestu iznad crte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading