SELEKTORE, NE RADI SE TO TAKO! Bivši kapiten reprezentacije Srbije žestoko udario na Pešića posle odluke koja je ŠOKIRALA Srbiju!

Autor:

Sport

11.03.2023

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji lider "orlova" bez dlake na jeziku - "nikako"!

SELEKTORE, NE RADI SE TO TAKO! Bivši kapiten reprezentacije Srbije žestoko udario na Pešića posle odluke koja je ŠOKIRALA Srbiju!

Foto: Starsport

Selektor Srbije Svetislav Pešić

Bivši kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić kritikovao je način na koji se selektor "orlova" Svetislav Pešić odrekao Miloša Teodosića.

Podsetimo da je Kari "precrtao" Tea letos, tokom priprema za Evrobasket, na kome je naša selekcija doživela eliminaciju u osmini finala od Italije.

Da li bi on doprineo nešto, ja sad to ne ulazim, ali bilo je loše urađeno prema Milošu koji ja znam da je dolazio i igrao kvalifikacije kada mu je dete bilo u bolnici i kada je bio povređen, bio je uvek tu za reprezentaciju. Da mu se na taj način to uradi... Pritom znam koliko ga je to pogodilo - naveo je Krle, a na to se nadovezao Mile Ilić:

Ono što sam ja rekao je da takvom igraču koji je mnogo toga doneo za Srbiju, kako god. na taj nači nikako nije smelo da se to uradi. Ili ga zoveš, ili ga ne zoveš - podvukao je nekadašnji centar Crvene zvezde, uz Krstićevu konstataciju - "nikako".

Podsetimo, Teodosićevo napuštanje nacionalnog tima podiglo je veliku buru, a saigrači su se na emotivan način oprostili od njega, uz "rimejk" popularne pesme "Poslednji boem".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading