GORUĆA TEMA U SVETU KOŠARKE! Da li je Pešić PODNEO OSTAVKU? Oglasio se KSS i STAVIO TAČKU na ovo pitanje!

Autor:

Sport

01.03.2023

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici našeg Saveza oštro su reagovali.

GORUĆA TEMA U SVETU KOŠARKE! Da li je Pešić PODNEO OSTAVKU? Oglasio se KSS i STAVIO TAČKU na ovo pitanje!

Foto: Starsport

Selektor Srbije Svetislav Pešić

Kao grom iz vedra neba u javnosti se pojavila informacija da je Svetislav Pešić u novembru 2022. godine dao ostavku na mesto selektora košarkaške reprezentacije Srbije.

Kurir je u svom tekstu naveo da do razlaza sa Košarkaškim savezom nije došlo jer iskusni stručnjak nije bio zadovoljan ponuđenim finansijskim uslovima za sporazumni raskid saradnje.

Republika

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

 

Sada se oglasio i KSS, te je stavio tačku na ovu priču i istakao da su informacije aspolutno netačne.

- Uz dužno poštovanje i za vašu profesiju i za vaše izvore informacija, moramo da ovim putem istaknemo kako navedene informacije nisu istinite. Bez želje da bilo ko iz Košarkaškog saveza Srbije bude neko ko će uređivati medije, smatramo da bi za sve nas bolje bilo kada biste pružili reprezentaciji otvoreniju podršku. Čeka nas Svetsko prvenstvo i bilo bi dobro da svi budemo kao jedan - stoji u saopštenju KSS.

Podsetimo, Svetislav Pešić je u samom finišu kvalifikacija uspeo da odvede Srbiju na Mundobasket, te će se na smotri najboljih selekcija planete koja se održava u Japanu, Indoneziji i na Filipinima boriti da vrati "orlove" u sam vrh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading