ZBOG TRENUTKA NEPAŽNJE IMALA 46 OPERACIJA: Odmor se pretvorio u osam godina pakla!

Autor: N.J.

Lifestyle

01.03.2023

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvela je decu napolje na sneg kako bi se igrali pa se dogodilo nešto strašno!

ZBOG TRENUTKA NEPAŽNJE IMALA 46 OPERACIJA: Odmor se pretvorio u osam godina pakla!

Foto: Shutterstock

Mama Endži Fauler odlučila je da iskoristi lepo vreme sa decom napolju, a onda je usledila "horor priča". Želela je da malo uživaju na snegu, ali onda se Endži oklizala i završila je u bolnici sa slomljenim skočnim zglobom. U pokušaju da joj pomognu, lekari su objasnili da joj je potrebno nekoliko operacija kako bi joj bilo bolje. Ona dugo nije mogla da hoda, ali to nažalost nije sve.

Prisećajući se svojih muka, istakla je da ju je najviše bolelo to što godinama nije mogla da bude tu za svoju decu.

Foto: TikTok/ amputeeangie

Endži na TikTok - u pokazuje amputiranu nogu

- Ako su se povredili, ili je neko morao da brine o njima, a ja bih morala da sedim i tražim nekome da im pomogne. Dugo sam bila sama u bolnici dok je moj partner Džon čuvao decu jer smo živeli sat vremena udaljeni od bolnice. Bilo je jako teško i moje mentalno zdravlje je narušeno - priča i dodaje:

- Bila sam u depresiji nekoliko meseci i mislila sam da nikada neću moći da živim normalnim životom na primer da vežbam, ili da uopšte pratim rad svoje dece.

Da stvar bude gora, tokom jedne od operacija, dobila je infekciju koja je izazvala parazite da joj jedu meso, a lekari su bili prinuđeni da joj amputiraju nogu 2015. godine. Rekli su joj da moraju hitno amputirati nogu ili neće preživeti do vikenda.

- Brzo su me odvezli u bolnicu i rekli su da ako mi ne amputiraju nogu ispod kolena, neću preživeti vikend. Sledeće dve godine provela sam u bolnici boreći se s infekcijom i imala sam još 46 operacija na nozi - priča ona.

Nakon toga dobila je protezu, ali i štake kako bi se kretela. Ističe da je ljubavlju i snagom volje izlečena, piše "Sun".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading