OPŠTI HAOS: Stanković NAPAO sudije posle poraza od Juventusa

Autor:

Sport

13.03.2023

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Sampdorije besan posle dva sporna gola koja su priznata "staroj dami".

OPŠTI HAOS: Stanković NAPAO sudije posle poraza od Juventusa

Foto: Tanjug/AP

Dejan Stanković

Fudbaleri Juventusa i Sampdorije odigrali su spektakularan meč u Torinu, koji je na kraju pripao "staroj dami".

"Bjankoneri" su slavili rezultatom 4:2, a trener gostiju iz Đenove Dejan Stanković je posle meča izneo svoje utiske.

Sampdorija je dala sve protiv vrlo jakog tima kakav je Juventus koji bi bio na drugom mestu da mu nisu oduzeti bodovi - kratko je rekao bivši strateg Crvene zvezde, pa nastavio o greškama koje su pravili njegovi puleni:

Kada primite tako jeftine golove, to vas poljulja, ali moji momci su reagovali sjajno i vratili se. Moglo je ovo da ode i u drugom smeru, ali nikad nisu gubili glavu. Ako već treba da gubim, želim da to bude sa ponosom. Načinili smo previše grešaka kod trećeg i četvrtog gola. Moramo raditi na defanzivnim postavkama, moramo imati hrabrosti da odgovorimo na protivnike koji nam skaču u šesnaetsercu.

Takođe, Stanković je bio prilično besan na sudije posle novog poraza svog tima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dejan Stanković

Naime, utakmicu u Torinu su obeležile dve sporne situacije, posle kojih je Juve davao golove za 1:0 i 3:2.

Detalj kod prvog gola na meču, kada se Bremer pre nego što je zatresao mrežu rukom oslonio na igrača Sampdorije pri skoku, Stanković nije komentarisao. Međutim, imao je šta da kaže za pogodak Adrijena Rabioa za 3:2, kod kog je Francuz možda igrao rukom, ali to ni VAR nije mogao da utvrdi, pa je pogodak priznat.

Video sam da je lakat na Amioneu (defanzivac gostiju) okarakterisan kao običan duel. Ako su sudije i VAR videle da to nije igranje rukom (od Rabioa), ja im onda verujem. Ali nadam se da grešim.

Nastavio je u dahu srpski stručnjak.

- Vidite, možete tu situaciju ponoviti 20 puta i opet ćete videti da je to igranje rukom. Trznuo je biceps. To je sve što imam da kažem. Mi smo imali situaciju da nam je gol Manola Gabiadanija poništen u 96. minutu protiv Empolija isto zbog igranja rukom, dok je padao. Ovu sad situaciju smo videli na tabletu i nastavili dalje. Verujem sudijama i VAR-u ako je to tako kao što su videli, ali dajte, možemo sa time da se mirimo do određene granice, ali ne želimo da nas prave budalama. Izvinite, možda bismo mi svakako izgubili ovu utakmicu, ali dajte mi da igram malo duže sa 2:2. Moje srce krvari za ove momke, oni zaslužuju bolji tretman - zaključio je Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading