SMEH DO SUZA: Poznati teniser Novaka REŠETAO pitanjima, Đokovićevi URNEBESNI ODGOVORI postali su pravi HIT na internetu! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.03.2023

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin se nije baš najbolje snašao, ali je nasmejao svoje fanove.

SMEH DO SUZA: Poznati teniser Novaka REŠETAO pitanjima, Đokovićevi URNEBESNI ODGOVORI postali su pravi HIT na internetu! (VIDEO)

Foto: Starsport

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković pleni svojom neposrednošću na svakom koraku, a internetom kruži video koji je oduševio i nasmejao brojne fanove vlasnika 22 grend slem titule. 

Nole je sa svojim velikim prijateljem Grigorom Dimitrovim učestvovao u zanimljivoj igri pod nazivom "čitanje sa usana", a najzanimljiviji odgovor imao je na pitanje "Gde su kornjače?".

Ribe svetske klase - uzvratio je Srbin, a sve odgovore možete poslušati u snimku.

 

 

Podsetimo da su Đoković i Dimitrov poslednji put odmerili snage na ovogodišnjem Australijan openu, a naš teniser je slavio rutinsku pobedu u tri seta - 7:6, 6:3, 6:4.

Novak se nalazi na prinudnoj pauzi, jer je zbog zabrane američkih vlasti morao da propusti Masters u Indijan Velsu, verovatno i Majami, a zbog toga mu je ugroženo prvo mesto na ATP listi od Španca Karlosa Alkarasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading