U INAT DUŠMANIMA! Đokovićev GOSPODSKI odgovor na provokativno pitanje koje ga je baš nerviralo tokom Australijan opena!

Autor:

Sport

22.02.2023

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novaka ova tema više ne pogađa - umorio se od objašnjenja.

U INAT DUŠMANIMA! Đokovićev GOSPODSKI odgovor na provokativno pitanje koje ga je baš nerviralo tokom Australijan opena!

Foto: ST/N. Mutić

Prvi reket sveta Novak Đoković

Novak Đoković, prvi reket sveta, odradio je trening na Dorćolu, posle koga je razgovarao sa novinarima. Srbin se predstavnicima medija obratio sa terena "TC Novak", a pitanje koje je zanimalo sve ticalo se povrede zadnje lože, uprkos kojoj je uspeo da po deseti put trijumfuje na Australijan openu.

Priče su uvek prisutne, nije to samo u mom slučaju. Sportista koji beleži velike rezultate, uvek ćemo imati kritičare koji spekulišu da li je to verodostojno ili nije. Nemam energije, niti želje i vremena da se bavim svakom pričom koja izađe na Internetu. Ja znam šta je istina. Neki ljudi su istupili, pa i sam direktor koji je rekao kakva je povreda bila. Australija je bila mesto gde sam beležio najbolje rezultate. Iako sam imao kratak boravak prošle godine i napustio sam zemlju kako sam napustio, imao sam želju da se vratim. Osećao sam pritisak van terena, naročito prvih par nedelja dok se nisam privikao. Jeste bilo situacija tokom turnira koje nisu bile prijatne da se nosim sa njima. To je sastavni deo mog puta i tim više je ta pobeda slađa. Ispunjeniji sam ponosom, budući da sam prolazio kroz te stvari sa tvojim timom - naveo je Đoković.

Inače, nakon treninga Novak je zaigrao interesantnu igru, a kako je sve proteklo možete pogledati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading