ĐOKOVIĆ JE SUPERČOVEK! Novak pokorio Melburn uz TEŠKU POVREDU, istina ISPLIVALA na površinu!

Autor:

Sport

01.02.2023

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Australijan opena Kreg Tajli sve je otkrio.

ĐOKOVIĆ JE SUPERČOVEK! Novak pokorio Melburn uz TEŠKU POVREDU, istina ISPLIVALA na površinu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković odigrao je fenomenalan turnir u Melburnu, te je na dominantan način stigao do desete titule na Australijan openu.

U finalnom meču on je savladao Grka Stefanosa Cicipasa sa 3:0 (6:3, 7:6, 7:6) i na taj način vratio se na prvo mesto ATP liste, ali se i izjednačio sa Rafaelom Nadalom po broju grend slem trofeja i sada ih obojica imaju po 22.

Tokom samog turnira Nole se mučio sa povredom, Australijanci su ga optužili da sve to lažira, a, do sada nepoznati detalji isplivali su na površinu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Direktor turnira Krejg Tajli objavio je umesto Đokovića informaciju koja se čuvala u tajnosti, a to je da je Novak imao rupturu mišića zadnje lože od čak tri centimetra, što je i sam najavio da će možda objaviti na društvenim mrežama.

- Da, video sam svojim očima snimke, a i doktori će vam reći istinu. Bilo je mnogo spekulacija da li je to istina ili ne, a znam da je teško poverovati šta Novak može da uradi sa takvom povredom. Neverovatan je zaista, ekstremno profesionalno se poneo, a sada na kraju dana niko ne sme da dovodi u pitanje njegov atleticizam - rekao je Krejg Tajli na radiju "Sportsdej" iz Melburna, pa dodao:

- Fokusiran je na sve što radi, svakog trenutka u danu. Šta jede, šta pije, kako radi ovo, ono.. Nema kod njega nikakvih padova. Prošao je kroz toliko toga i osvojio deset Australijan opena, a to nikad neće biti ponovljeno. Drži važno mesto u istoriji našeg turnira.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Dakle, Novak se još jednom pokazao kao superčovek, prešao je preko granice ozbiljnog bola i uz odgovarajuće terapije i pomoć čuvene doktorke Marijane Kovačević, uspeo je da se upiše u istoriju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading