SRBIJA PONOVO STREPI: Nije dobro - Novakova povreda se POGORŠALA!

Autor:

Sport

21.01.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teške muke ima srpski as sa povredom.

SRBIJA PONOVO STREPI: Nije dobro - Novakova povreda se POGORŠALA!

Foto: Tanjug

Novak Đoković

Novak Đoković i Grigor Dimitrov igraju trenutno meč trećeg kola na Australijan openu, a taj duel možete pratiti u live blogu na našem portalu.

Posle velike borbe, srpski igrač je stigao do prednosti u setovima, nakon što je iskoristio tek petu set loptu, pa je na kraju prvi deo igre rešio u svoju korist sa 7:6.

Ipak, i dalje je najveći problem za srpskog igrača povreda zadnje lože, koja ga i dalje očigledno muči, a deluje da je situacija sve gora. Nekoliko puta Novak nije krenuo na loptu koju bi Dimitrov poslao, nekoliko puta je počeo i da poskakuje u mestu, a za kraj je usledio i medicinski tajm-aut između setova.

U pitanju je bila samo masaža, ali je po izrazu lica našeg igrača bilo jasno da se nalazi u bolovima i da će trebati puno muke ne bi li obezbedio plasman među 16 najboljih, gde ga čeka domaći igrač Aleks de Minor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading