NE SLUTI NA DOBRO: Novak Đoković u poslednji čas doneo odluku koja ZABRINJAVA čitavu naciju!

Autor:

Sport

21.01.2023

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike probleme ima srpski as sa povredom.

NE SLUTI NA DOBRO: Novak Đoković u poslednji čas doneo odluku koja ZABRINJAVA čitavu naciju!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser igra danas od 9 sati po našem vremenu meč trećeg kola Australijan opena protiv Grigora Dimitrova, kao prvi duel večernjeg programa na Rod Lejver areni, glavnom stadionu u Melburn parku.

Ipak, pred sam duel, pojavile su se informacije koje svakako zabrinjavaju celokupnu javnost u Srbiji koja prati mečeve osvajača 21 grend slem titule.

Naime, Novak je trebalo da trenira od 16.30 po australijskom vremenu, dva i po sata pred meč protiv bugarskog igrača, na terenu broj 10 koji se nalazi u kompleksu Australijan opena u Melburn parku. 


Ipak, raspored je promenjen, pa je Đoković odlučio da na teren izađe sat vremena kasnije, dakle u 17.30, i to na terenu broj 22 koji se nalazi u Nacionalnom teniskom centru, a koji je zatvoren za publiku.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je bio siguran u prva dva kola

Đoković je posle meča sa Francuzom Kuakom istakao da je situacija sa povredom dosta lošija u odnosu na prvi meč protiv Karbaljesa-Baene, a to se moglo videti i juče, kada nije trenirao, već je ceo dan proveo na terapijama.

- Nije uopšte dobro, da budem iskren. Ali idem dan po dan, molim Boga da pomogne, tu su i fizioterapeuti. Hajde da idemo dan za danom, nadam se da ću biti spreman - rekao je nakon trijumfa protiv Kuakoa u razgovoru sa Barbarom Šet za "Eurosport". 

Ova promena svakako zabrinjava jer niko neće moći da vidi Đokovića pre nego što izađe na teren, a i srpski as nas nije navikao na promene u poslednji čas. Ipak, svi se nadamo da nije ništa dramatično u pitanju i da će Nole izaći na teren i savladati nezgodnog Bugarina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading