ĐOKOVIĆ VEĆ OTVARA ŠAMPANJAC: Dimitrov potpuno DOTUČEN pred duel u Melburnu!

Autor:

Sport

20.01.2023

22:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bugarski teniser nema nikakvog razloga za zadovoljstvo.

ĐOKOVIĆ VEĆ OTVARA ŠAMPANJAC: Dimitrov potpuno DOTUČEN pred duel u Melburnu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Grigor Dimitrov igraju sutra na Australijan openu meč trećeg kola, koji će biti odigran u 9 sati po našem vremenu, kao prvi meč večernjeg programa na Rod Lejver areni.

Srpski teniser je do treće faze stigao nakon uverljive pobede na stranu protiv Karbaljesa-Baene sa 3:0, dok se u meču druge faze mučio, ali je sa 3:1 savladao Francuza Kuakoa.

Sa druge strane, bugarski as je do sada ostavio odličan utisak u Australiji. Prvo je sa 3:0 izbacio Aslana Karaceva, da bi istim rezultatom savladao Lasla Đerea u meču druge faze.

Sada će se srpski i bugarski teniser sastati, 11. put u njihovoj istoriji, a Bugarin svakako da nije imao razloga za zadovoljstvo kada je video sa kim će igrati. Naime, ova dvojica tenisera su se sastajala deset puta, a Đoković je slavio u čak devet duela.

Foto: Tanjug/AP

Ovo će biti 11. duel Đokovića i Dimitrova

Prvi put su igrali 2012. godine kada je Novak slavio u Šangaju, a usledila je i pobeda našeg asa u Indijan Velsu. Zatim je Dimitrov stigao do jedine pobede u svojoj karijeri protiv Đokovića, a desila se u Madridu.

Nakon toga, samo Novakove pobede. Srbin je slavio na Rolan Garosu, polufinalu Vimbldona, Pekingu, kao i u osmini finala turnira u Parizu, Kvinsu i Sinsinatiju. Poslednji međusobni duel su odigrali davne 2019. godine, kada je Đoković slavio u polufinalu Mastersa u Parizu.

Pobednik ovog meča će se u osmini finala sastati sa boljim iz susreta De Minora i Bonzija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading