BRAJAN U GARDEROBERU DRŽAO OVO ODELO! Da li je ono još jedan dokaz protiv njega?!

Autor:

Hronika

21.01.2023

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo odelo se retko nalazi u ormarima običnih ljudi.

BRAJAN U GARDEROBERU DRŽAO OVO ODELO! Da li je ono još jedan dokaz protiv njega?!

Foto: Instagram/YouTube/Printscreen

Ana Volš i Brajan Volš

Brajan Volš, suprug nestale Beograđanke Ane Volš, imao je u svom garderoberu Tajvek odelo, na kome je pronađen njegov DNK, piše Telegraf.

U pitanju je zaštitni kombinezon koji služi za zaštitu od hemikalija i bioloških agenasa, poput onog koji su nosili doktori u kovid bolnicama tokom pandemije.

Postavlja se pitanje zbog čega je Brajan imao ovakvo odelo,kao i da li je Anino ubistvo bilo unapred planirano.

Foto: Shutterstock

Tajvek odelo

Na papučama i kesama za smeće tužioci su pronašli i Anin DNK, dok je mnogo više dokaza pronađeno u kesama sa smećem koje su pronađene u stambenom kompleksu u kome živi njegova majka Dajana.

U kesama za smeće pronađeni su brojni dokazi, uključujući peškire, traku, rukavice, sredstva za čišćenje, Prada torbicu, tepihe, prostirke, lovačke čizme, Aninu kovid kartica, testere, sekire i makaze za sečenje. Pored ovih predmeta, u smeću je pronađena i ogrlica koja je pripadala Ani, rekli su tužioci.

Tužioci su takođe naveli da je Brajan bacao kese za smeće u kojima se nalazilo telo njegove supruge i drugi dokazi u nekoliko kontejnera, uključujući i stambeni kompleks u Abingtonu, gde je uhvaćen na nadzornoj kameri, ali kažu da je smeće već bilo pokupljeno i spaljeno kada ga je policija locirala.

Republika

Foto: Instagram/YouTube/Printscreen

Ana i Brajan Volš, smeće u kome su pronađeni dokazi

- On ide do kontejnera noseći kesu za smeće. Nagnuo se. Čini se da je teška dok je gura u kontejner - rekla je pomoćnica okružnog tužioca u Norfolku Lin Beland.

Brajan je dan nakon nestanka svoje supruge kupio u radnji Home Goods u Norvelu, a istražitelji su na njemu našli crvene i braon tragove, kao i tragove sode bikarbone.

Pored svih ovih dokaza, Brajan je navodno i na ajpedu sina pretraživao uznemirujuće stvari, kao što su kako se rešiti tela, koliko telu treba da se raspadne, kako očistiti krv i mnoge druge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading