NASTAVLJENA HAJKA EUROSPORTA PROTIV NOVAKA: Britanac BRUTALNO PONIZIO Đokovića!

Autor:

Sport

21.01.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatne reči je izrekao Tim Henman, legendarni britanski teniser.

NASTAVLJENA HAJKA EUROSPORTA PROTIV NOVAKA: Britanac BRUTALNO PONIZIO Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Grigor Dimitrov igraju danas meč trećeg kola na Australijan openu, a njihov meč je zakazan kao prvi u večernjem programu na Rod Lejver areni, pa se početak očekuje za koji minut.

Ovo će biti 11. dule između srpskog i bugarskog tenisera, a Novak trenutno ima ogormnu prednost, pošto je slavio čak devet puta, dok je doživeo samo jedan poraz, davne 2013. godine.

Kao i pred svaki veliki meč, "Eurosport" je organizovao studio, u kom su neke bivše teniske legende pričale o predstojećem meču, da bi na kraju svako od prisutnih dao svoju prognozu za predstojeći duel. 

I dok su Mats Vilander, Barbara Šet i Laura Robson dale prednost Đokoviću, Tim Henman je odlučio da ponizi Đokovića i da prednost da Grigoru Dimitrovu, za kog smatra da će savladati srpskog asa nakon pet setova, na opšte zaprepašćenje celokupne publike.

Foto: Tanjug/AP

Tim Henman u društvu Kejt Midlton

Ovo nije prvi put da Đoković na ovom Australijan openu ima problem sa "Eurosportom", pošto je srpski teniser juče napao ovu televiziju zbog nepoštovanja.

Naravno, jedina šansa da Dimitrov savlada Novaka je da se Srbin muči sa povredom, za šta se svi nadamo da se neće desiti, a u suprotnom će Britanac ispasti vrlo smešan zbog svoje čudne prognoze.

Pobednik susreta između Đokovića i Dimitrova će u osmini finala igrati protiv domaćeg tenisera Aleksa de Minora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading