KRIVILI SU JE ZA NJIHOV RAZVOD! Marija Šerifović otkrila ISTINU o KRAHU braka Jovane Pajić i Saleta Tropiko i pričama da je ona glavni KRIVAC!

Autor:

Zabava

01.02.2023

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović ne krije da zbog nje mnogi ljudi ispaštaju.

KRIVILI SU JE ZA NJIHOV RAZVOD! Marija Šerifović otkrila ISTINU o KRAHU braka Jovane Pajić i Saleta Tropiko i pričama da je ona glavni KRIVAC!

Foto: ST/V. LUKIĆ/N. PANČIĆ

O razlozima razvoda Jovane Pajić i Aleksandra Cvetkovića, poznatijeg kao Sale Tropiko, spekulisalo se dugo, a kao jedan od razloga navodila se i Marija Šerifović. Ona je sinoć bila gost emisije ''Amidži šou'' i tom prilikom je progovorila o ovim pričama.

- Nemam tu problematiku, što je bilo, biće. Ne utiče nikada ništa na druženje. Ako sam ja džak za udaranje, onda mi je žao tih osoba. Nije ona jedina, ima niz jedan fantastičan. Žao mi je, jer te osobe trpe štetu - rekla je Marija i otkrila da li može da se slobodno druži ili priče utiču na nju:

Foto: Republika

Marija Šerifović

- Ako treba da živim život koji će mi diktirati bilo ko, pa i mediji, onda moram da idem da zidam zgrade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading