ĐOKOVIĆ PRESEKAO: Novak ne trenira pred finale Australijan opena!

Autor:

Sport

28.01.2023

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser je odlučio da ipak ne izađe na teren pred veliko finale u nedelju.

ĐOKOVIĆ PRESEKAO: Novak ne trenira pred finale Australijan opena!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Novak Đoković se plasirao u finale Australijan opena, nakon što je u polufinalu u tri seta savladao Amerikanca Tomija Pola, pa je na taj način zakazao okršaj sa Cicipasom u finalu turnira u Melburnu.

Celokupna javnost je zatim sa nestrpljenjem očekivala Novakovu odluku da li će izlaziti da trenira pred finalni meč, a na kraju su svi dobili i odgovor. Novak Đoković je odlučio da ne trenira pred finale Australijan opena. 


On je nakon polufinala protiv Tomija Pola kasno završio sa terapijama i oporavcima, u subotu je odlučio da odspava malo duže, a onda se odlučio za oproban recept sa terapijama i oporavcima, pa je zbog njih i odlučio da ne izlazi na teren pred finale.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković ima devet titula na Australijan openu

Podsetimo, zbog povrede zadnje lože koja ga muči još od turnira u Adelejdu i meča protiv Danila Medvedeva, Đoković nije imao niti jedan trening na Australijan openu, već je sve mečeve odigrao bez pripreme, odnosno samo sa zagrevanjem od pola sata, neposredno pred duele. 

Finalni meč Đokovića i Cicipasa je na programu sutra od 9 časova i 30 minuta. Novak igra za svoju 22. grend slem titulu, dok Grk i dalje nema nijedan veliki trofej u svojim vitrinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
ISTINA

28.01.2023 12:42

Odmara se , taktika. Povrede NEMA.