MUČKI NAPAD NA ĐOKOVIĆA: Australijanci sumnjaju u sadržaj Novakove flašice!

Autor:

Sport

28.01.2023

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom su našli način da napadnu srpskog igrača i poremete mu pripremu za finalni duel.

MUČKI NAPAD NA ĐOKOVIĆA: Australijanci sumnjaju u sadržaj Novakove flašice!

Foto: Tanjug/printscreen

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Australijan opena, gde će sutra igrati protiv Stefanosa Cicipasa za svoju desetu titulu u Melburnu.

Shodno tome, Novak je ovih dana u centru pažnje australijskih medija, koji očigledno čine sve da pokušaju da destabilizuju Đokovića pred finale.

Prvo je u centru pažnje bio Srđan, Novakov otac, koji je snimljen u istom kadru sa navijačima koji nose ruske zastave, ali i obeležja sa simbolima "Z", što predstavlja simbol agresije, a sada im očigledno smeta i Novakova flašica.

Foto: Tanjug/AP

Đoković vodi sa 10:2 protiv Cicpasa u međusobnim duelima

Australijskom mediju "Herald Sun" posebnu pažnju privukao napitak koji fizio Miljan Amanović daje Novaku za vreme meča u flašici Oni su od celokupne situacije napravili misteriju pa je osvanuo tekst u kojem se pitaju šta to Novak pije tokom meča, možda i alaudirajući da su u pitanju neke nedozvoljene supstance.

- Oni koji tvrde da je Novak primio 'misteriozne napitke' od svojih trenera usred meča nisu upoznati sa funkcionisanjem tenisa iznutra. Jednostavno ne razumeju pravila sporta - izjavio je Kreg O'Šonesi, nekadašnji član Novakovog tima.

Nadamo se da sve ovo neće poremetiti Novaka, koji će sutra od 9 časova i 30 minuta po našem vremenu krenuti u pohod na desetu titulu na Australijan openu, čime bi se ponovo izjednačio sa Nadalom po broju osvojenih grend slem titula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading