ŠPANAC SRAMNO UDARIO NA ĐOKOVIĆA: Neću reći da je Novak LAŽOV, ali...

Autor:

Sport

23.02.2023

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši šampion Rolan Garosa i prvi reket planete optužio Noleta.

ŠPANAC SRAMNO UDARIO NA ĐOKOVIĆA: Neću reći da je Novak LAŽOV, ali...

Foto: ST/N. Mutić

Nekada prvi teniser sveta, a sada trener Karlosa Alkarasa, Španac Huan Karlos Ferero pričao je o svom pulenu koji se uspešno oporavio od povrede, a potom se dotakao i Novaka Đokovića koji je uz ogromne probleme sa mišićem leve noge osvojio Australijan open.

On ne može da veruje da je Nole bio povređen tokom puta ka tronu u Melburnu.

Neću nazvati Novaka lažovom, ali ću samo reći da mi je teško da shvatim da je igrao s pukotinom. Rekao je da mu je pukao mišić. Mislim, teško da bi se Đoković kretao kako se kretao, ako je tako. Očigledno je u stanju da izdrži brutalan bol, što bi bilo sjajno za njega i zaslužio je pobedu - rekao je nekadašnji šampion Rolan Garosa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Huan Karlos Ferero

Nastavio je da pokazuje sumnju u Đokovićevu povredu.

Lično, nakon što sam celu karijeru imao povrede, vidim to kao veoma teško, ako ne i nemoguće. Očigledno, kada on kaže, da će objasniti to dobro i kada direktor turnira kaže, onda morate da verujete tome što kažu - dodao je Ferero.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading