BRNABIĆ BRUTALNO SPUSTILA TAJKUNSKE MEDIJE: Ispašće da je nama iz SNS i Ponoš probni balon! Mi ne puštamo "balone", za razliku od onih koje podržavate

Autor:

Vesti

15.03.2023

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Srbije Ana Brnabić reagovala je zbog naslovne strane novina "Nova" na kojoj je ministar privrede Rade Basta uz naslov "Probni balon" o sankcijama Rusiji po nalogu SNS.

BRNABIĆ BRUTALNO SPUSTILA TAJKUNSKE MEDIJE: Ispašće da je nama iz SNS i Ponoš probni balon! Mi ne puštamo "balone", za razliku od onih koje podržavate

Foto: Tanjug/ V. Sporčić

Premijerka Ana Brnabić

Brnabić je prokomentarisala da, tom logikom, biće i da je opozicionar Zdravko Ponoš, koji se takođe zalaže za uvođenje sankcija Rusiji, "probni balon" Srpske napredne stranke.

- Ispašće da je nama iz SNS i Ponoš probni balon! Mi ne puštamo "balone", za razliku od onih koje podržavate i kojima ste služili kao poligon tokom izborne kampanje. I, je l' sad Aleksandar Vučić kriv što ne uvodi sankcije, pošto je do juče bio kriv jer će, kako ste lagali, da uvede - pitala je premijerka.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (70)

Loading
Aca Voždovac

15.03.2023 09:53

Uopšte ne znam ko iole normalan čita to tajkunsko smeće?

Jasna

15.03.2023 09:55

Tajkunski mediji I opozicije više ne znaju šta će od sopstvene nemoći,pa toliko lazu,da je to sramno i bedno.

Sanja

15.03.2023 09:56

Tajkunski mediji svakoga dana iznose laži i neistine o našoj zemlji i predsedniku.

Marko

15.03.2023 09:56

Ма опозиција и остали тајкуни ће тражити билоо шта да коментаришу. Да смо увели санкције Вучић би бо+ио крив, санкције нису уведене опет је Вучић крив. Најлакше ј некога окривити, а једино се Вучић бори са свим проблемима храбро док се остали опозиционари и патриоте крију иза фотеља.