NIŠTA OD MONTE KARLA: Zbog POVREDE propušta Masters?

Autor:

Sport

14.03.2023

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da ponovo nećemo gledati duel Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

NIŠTA OD MONTE KARLA: Zbog POVREDE propušta Masters?

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rafael Nadal

Objavljena je lista učesnika za Masters u Monte Karlu, a na listi prijavljenih tenisera se nalaze svi članovi prvih deset na ATP listi.

Masters u Kneževini počinje 9. aprila, a na listi se nalaze Novak Đoković, baš kao i Karlos Alkaras, Stefanos Cicipas, Kasper Rud, Tejlor Fric, Danil Medvedev, Andrej Rubljov i Holger Rune.

Od svih najboljih tenisera na svetu samo se pored imena Rafaela Nadala nalazi zvezdica, što znači da je Španac i dalje neizvestan za nastup na prvom od tri Mastersa koji se u godini igraju na šljaci.

Nadal se i dalje oporavlja od povrede, koju je zadobio na Australijan openu, kada je u meču drugog kola poražen od Amerikanca Mekenzija Mekdonalda, a sam Španac je nekoliko puta izjavljivao da oporavak ne ide u dobrom pravcu i da je jedini cilj da uspe da se spremi za Rolan Garos, koji počinje 28. maja.

 

 

Upravo je Nadal rekorder u Kneževini sa 11 osvojenih titula, a poslednji trofej podigao je 2018. godine.

Ukoliko sve prođe po planu, u Monte Karlu ćemo videti na terenu Novaka Đokovića, koji je svoj poslednji meč odigrao još u Dubaiju, a zbog toga što nije vakcinisan Srbin nije smeo da uđe u Ameriku i nastupi na Mastersima u Indijan Velsu i Majamiju.

Podsetimo, aktuelni šampion ovog turnira je Stefanos Cicipas, koji je prethodne godine u finalu savladao Alehandra Davidoviča Fokinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading