BURNA IZJAVA AMERIKANCA: Žestoko se OSILIO posle PADA "velike trojke"!

Autor:

Sport

25.03.2023

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegove reči podigle su veliku prašinu.

BURNA IZJAVA AMERIKANCA: Žestoko se OSILIO posle PADA "velike trojke"!

Foto: Tanjug/AP

Amerikanac Tejlor Fric izjavio je da je sa nestrpljenjem čekao "pad" Novaka Đokovića, Rodžera Federera i Rafaela Nadala, te da to tenis čini uzbudljivijim.

O tome govorim već neko vreme. Jako je uzbudljivo, jer smo sada u prilici da zapravo osvojimo neki turnir. Sada je u Majamiju 10-15 kandidata za pehar. Pitanje je samo ko će da odigra bolje do kraja. Za svakog od nas ovo bi mogla da bude sedmica života, što je jako uzbudljivo - počeo je američki as, a potom je dodao:

 

 

Mnogo toga se promenilo za mene u poslednjih godinu i po dana. Oduvek sam želeo da osvajam turnire, ali sam dugo osećao da je to teško kada pogledaš žreb i vidiš nepobedive. Sada je sjajno znati da odlaziš na turnire sa razmišljanjem da ipak možeš nešto da uradiš. To nije samo moj osećaj, već mnogih tenisera.

Podsetimo, Fric se trenutno nalazi u Majamiju, gde će odmeriti snage sa Denisom Šapovalovim, a u kasnijoj fazi mastersa mogao bi da se sastane sa prvim reketom sveta Karlosom Alkarasom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading