ŠTA OVAJ ČOVEK PRIČA? Hrvat ŽESTOKO PONIZIO Đokovića!

Autor:

Sport

22.03.2023

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smeje mu se čitava planeta.

ŠTA OVAJ ČOVEK PRIČA? Hrvat ŽESTOKO PONIZIO Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković definitivno je jedan od najvećih sportista u istoriji.

Što se tiče samog tenisa, ne treba trošiti reči da su on, Rafael Nadal i Rodžer Federer obeležili čitavu jednu epohu.

Ipak, pitanje koje muči milione je - ko je GOAT u ovoj trci?

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đoković, Nadal i Federer

 

Odgovora je mnogo, a legendarni hrvatski teniser Ivan Ljubičić dao je svoje viđenje čitave situacije. Njegove reči nasmejale su čitavu planetu - on veruje da Novak i Rafa ne mogu da se porede sa Rodžerom!

- Mislim da se ne može gledati isključivo kroz gren slemove. Rodžer već nije najuspešniji po tom pitanju. Međutim, veličina i uspešnost nisu identični pojmovi. Ako jesu, onda to Rodžer definitivno neće biti. Bude li se gledao uticaj na sport, mislim da se ni Nadal ni Đoković u tom smislu ne mogu porediti sa Federerom. Rodžer je tu neprikosnoven - istakao je Ivan Ljubičić.

Podsetimo, Novak je propustio turnir u Indijan Velsu zbog odluke američkih vlasti da mu kao nevakcinisanom strancu zabrane ulazak u državu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Iz istog razloga neće ga biti ni u Majamiju, a to je iskoristio Karlos Alkaras koji se vratio na vrh ATP liste osvajanjem Indijan Velsa.

Đoković se sada sprema za sezonu na šljaci gde će imati priliku da se upiše u istoriju. Trenutno Novak Đoković i Rafael Nadal imaju po 22 grend slem titule, dve više od Federera, a ako srpski teniser osvoji Rolan Garos po još jednom parametru postaće GOAT.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading