MASKE SU PALE: Nadal i Federer pokazali da MRZE Noleta

Autor:

Sport

27.02.2023

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac i Švajcarac su se dugo folirali, ali je sada sve jasno.

MASKE SU PALE: Nadal i Federer pokazali da MRZE Noleta

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta svih vremena Novak Đoković započeo je 378. nedelju na vrhu ATP liste, čime je postao prvi reket planete sa najdužim stažom ikada u "belom sportu".

Do prošle nedelje je tu titulu nosila Štefi Graf, prošle sedmice su je ona i Nole delili, a od ovog ponedeljka je srpski as sam na tronu.

I dok Novaku sa svih strana stižu čestitke što je definitivno postao GOAT, njegovi najveći rivali Rafael Nadal i Rodžer Federer se prave mrtvi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković (GOAT), Rafael Nadal i Rodžer Federer

Dvojac koji je generalno aktivan na društvenim mrežama, nije se udostojio da Đokoviću posveti objavu na Tviteru, ma čak ni stori na Instagramu.

Sa druge strane, kad god se desi da neki od njih dvojice nešto postigne, Novak im uredno javno čestita putem društvenih mreža.

Prema tome, jasno je da je ovo dokaz njihove sujete i mržnje prema najvećem ikad, koji bi ako ga zdravlje posluži možda mogao da dođe i do broja nedelja na čelu ATP liste jednakog kao Nadal i Federer zajedno.

Podsetimo, Španac je na tronu proveo 209 nedelja, a Švajcarac 310. To znači da Novaku fali 141 sedmica da se poravna sa zbirom njihovih nedelja na vrhu.

To realno zvuči teško, ali kada je Novak u pitanju - ništa nije nemoguće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading