ĐOKOVIĆ ŽESTOKO PONIŽEN: Legendarni teniser PLJUNUO po Srbinu!

Autor:

Sport

23.03.2023

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova izjava će zaboleti Novakove fanove.

ĐOKOVIĆ ŽESTOKO PONIŽEN: Legendarni teniser PLJUNUO po Srbinu!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković trenutno se sprema za start sezone na šljaci, na kojoj će pokušati da se domogne prvog mesta na ATP listi i da na Rolan Garosu stigne do 23. grend slem trofeja.

Iako je Novak po gotovo svim statističkim podacima najbolji teniser svih vremena, očigledno je da se njegova igra ne sviđa svakome. Jedan od njih je i Marselo Rios, čileanski teniser, koji je svojevremeno bio prvi na svetu.

On je u jednom intervjuu odlučio da izvređa Novaka Đokovića i Rodžera Federera, čije igre je nazvao nezanimljivim.

- Federer po meni nije od igrača koje kad vidite kažete, 'kako je uzbudljivo'. Dopada mi se kako igra, jer to radi sa neviđenom lakoćom, veoma je inteligentan na terenu, veoma dobar. Ali on nije Kirjos, Fonjini koje dok gledate čekate da naprave zbrku, nered. To je daleko interesantnije. Ni Novak mi na terenu uopšte ne deluje tako zabavno - istakao je Rios.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rodžer Federer posle finala Vimbldona 2019.

Iako je publika godinama uživala u spektaklima srpskog i švajcarskog tenisera, očigledno da Čileanac, poznat po svojim kontroverznim nastupima, očigledno ima zamerke za osvajače ukupno 42 grend slem titule.

Prema njegovim rečima, Kirjos je neko ko donosi pune stadione i spektakl.

- Tenis je uvek imao restrikcije. Psuješ, kazne te; baciš reket, nova kazna. Na konferencijama za medije nisi mogao da pričaš loše o bilo kome. Na Vimbldonu si obučen u belo i ne ličiš ni na šta. Tenis je dosadan, to je kao gledanje kriketa. I onda se pojavi momak kao Kirjos i donese revoluciju. Puni stadione, on je spektakl. I mene su smatrali 'pogrešnim'. Privlačaio sam pažnju bacanjem reketa, ili psovkama. Ljudi se se zabavljali - dodao je Rios.

Za kraj, dodao je da ne želi da se bavi trenerskim poslom nikada u karijeri.

- Ne bih nikoga da treniram. I da me Federer pozove, rekao bih ne - zaključio je Čileanac.

Marselo Rios je šest nedelja bio prvi na ATP listi, u karijeri je osvojio 18 titula, od čega pet Mastersa, ali nikada nije uspeo da postane grend slem šampion.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading