PRAVI TRENUTAK ZA KUPOVINU! Gigatron prolećna akcija pomera sve granice!

Autor:

Vesti

24.03.2023

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gigatron je ovog proleća spremio pregršt iznenađenja za svoje kupce.

PRAVI TRENUTAK ZA KUPOVINU! Gigatron prolećna akcija pomera sve granice!

Foto: Privatna arhiva

Kompanija Gigatron, jedan od najvećih lanaca za prodaju tehničke robe, predstavlja svoju novu Giga prolećnu kolekciju.

Tokom ovog proleća komapnija Gigatron odlučila je da pomeri svoje granice i kupcima omogući još veći broj tehničkih uređaja i opreme.

Pored širokog spektra proizvoda, Gigatron će svoje kupce obradovati i sniženim cenama aktuelnih modela bele tehnike, malih kućnih aparata, televizora, desktop računara, monitora, računarske periferije, slušalica, pametnih satova, alata, kao i brojnih drugih proizvoda.

Kupcima ostaje samo da izaberu za sebe uređaje koji će im pomoći u svakodnevnom životu ili olakšati ispunjavanje poslovnih obaveza, a za one koji žele da budu moderni i isprate sve trendove tu je i bogat izbor pametnih uređaja. Upravo zato je sada pravi trenutak za kupovinu!

Kada je reč o Giga prolećnoj kolekciji, ovo nije sve što je kompanija spremila, te tako u okviru Giga prolećne kolekcije kupci mogu da iskoriste i 25% popusta na laptop računare u periodu od 20. 3. do 29. 3. 2023. godine i da u Gigatronu pronađu idealan laptop za poslovnu ili kućnu upotrebu.

Potražite modele nove Giga prolećne kolekcije u svim Gigatron maloprodajnim objektima ili online prodavnici u periodu od 20. 3. do 9. 4. 2023. godine i ulepšajte sebi ovo proleće novim komadom tehnike.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading