VRELA TENISERKA NAPRAVILA HAOS U AMERICI! Ruskinja došla u dresu moskovskog GIGANTA! Svi su je NAPALI!

Autor:

Sport

16.03.2023

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruska teniserka Anastasija Potapova našla se u centru pažnje na mastersu u Indijan Velsu, pošto je na svoj meč došla u dresu Spartaka iz Moskve.

VRELA TENISERKA NAPRAVILA HAOS U AMERICI! Ruskinja došla u dresu moskovskog GIGANTA! Svi su je NAPALI!

Foto: printscreen/instagram

Amerikanci nisu krili gnev zbog njenog poteza, a Potapova se na terenu uoči meča sa Džesikom Pegulom pojavila u crveno-belom dresu ekipe iz Moskve i zbog toga je naišla na kritike, ali i vređanja.

 

 

Zna se da je ruskim teniserkama i teniserima zabranjeno da se takmiče pod zastavom svoje države zbog sukoba u Ukrajini, kao i bilo kakvim obeležjima svoje države.

Zanimljivo da je Potapova i u Dubaiju nosila isti dres, ali tada niko nije obraćao pažnju na to.

 

 

Prva koja je reagovala bila je najbolja teniserka sveta Poljakinja Iga Švjontek, koja je rekla da ruski igrači ne bi trebalo da javno pokazuju podršku zemlji "tokom njene invazije na Ukrajinu".

Potapova, 21-godišnja teniserka iz Rusije, je naglasila da od svoje 13. godine navija za Spartak i da ne vidi nikakvu provokaciju u tom činu.

Anastasiju su napali na društvenim mrežama, do te mere da su pojedinci zatražili da se izbaci sa liste učesnika na narednom Vimbldonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ana

16.03.2023 08:53

Bravo lutko !!!!!