ŠOK ZA SRBIJU: Katastrofa - POVREDA je bila jača!

Autor:

Sport

15.03.2023

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmah je završio svoj nastup.

ŠOK ZA SRBIJU: Katastrofa - POVREDA je bila jača!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Filip Krajinović

Srpski teniser Filip Krajinović poražen je u prvom kolu čelendžera u Finiksu, pošto je početkom drugog seta morao da preda meč Švajcarcu Marku Andreu Husleru.

To je bio peti vezani poraz za našeg igrača, koji za trijumf ne zna još od 7. februara, kada je u prvom kolu turnira u Monpeljeu savladao Rusa Aslana Karaceva.

Krajinović je nedavno poražen u prvom kolu Mastersa u Indijan Velsu, pa je zbog toga odlučio da se okuša i u Finiksu, na vrlo jakom čelendžeru, pošto na njemu između ostalog učestvuju i Mateo Beretini, Dijego Švarcman, Rišar Gaske, Gael Monfils, ali i mnogi drugi.

Ipak, žreb nije poslužio našeg igrača, pa je već u prvom kolu naleteo na 6. nosioca. Dobro je Krajinović započeo meč, stigao je do brejka već u četvrtom gemu, a zatim je imao i prednost od čak 5:2 u prvom delu igre. Ipak, od tog trenutka je sve krenulo nizbrdo za Srbina, koji je izgubio brejk vođstva, a zatim se i otišlo u taj-brejk, koji je Husler rešio u svoju korist sa 7:5.

Foto: Tanjug/AP

Filip Krajinović je trenutno 75. teniser sveta

Imao je Filip na samom startu drugog seta tri vezane brejk lopte, ali ih nije iskoristio, da bi zatim sam pretrpeo brejk, nakon čega je odlučio da preda meč, pri vođstvu Huslera od 7:6, 2:0.

Husler će u narednom kolu igrati protiv pobednika meča u kom se sastaju Gael Monfils i Aleksandar Ševčenko.

Videćemo da li ćemo Filipa moći da uskoro opet gledamo na terenu, ili je razlog predaje nešto ozbiljniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading